Index de receptes de la cuina de l'Eri

Pàgines

  • Pàgina d'inici

Carns i Aus

Conill de tardor Variat de bolets i botifarrons, sobre poma a la planxa Canelons d’escamarlans, bolets i crema de foie Guatlles farcides de xutnei de ceba confitada de "Can Bech" Conill amb nectarinesConill a la xocolataVedella al curri amb cuscús. La Cuina de l'Eri Les millors hamburgueses del món... La Cuina de l'Eri
Publicat per La cuina de l'Eri a 7:00
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: Carns i aus
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Etiquetes

  • Amanides
  • Aperitius i Entrants
  • Arrossos-Pasta i Llegums
  • Carns i aus
  • Cupcakes i madalenes
  • Dolços tradicionals
  • Galetes
  • Gelats i Sorbets
  • Melmelades i Confitures
  • Pans
  • Pans dolços i brioxeria
  • Pastissos
  • Peix i Marisc
  • Pizzes i coques
  • Postres
  • Propostes dolces per Nadal
  • Propostes Nadal
  • Sopes i Cremes
  • Verdures i Hortalisses
  • Xocolata
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.