Index de receptes de la cuina de l'Eri

Pàgines

  • Pàgina d'inici

Arrossos-pasta i llegums

Pastís d’arròs integral, formatge i verdures Truita de fideuà amb gratinat d’allioli, gambes i emulsió de pebre vermell
Makis. Restaurant Tintoreria Dontell (clandestí) Risotto de bacallà i tomàquets secs  Pad Thai. La recepta viatgera Risotto de fruits de mar Tagliatelle al nero de seppia amb gambes i escopinyes a la sàlvia
Publicat per La cuina de l'Eri a 6:59
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: Arrossos-Pasta i Llegums
Entrada més recent Inici

Etiquetes

  • Amanides
  • Aperitius i Entrants
  • Arrossos-Pasta i Llegums
  • Carns i aus
  • Cupcakes i madalenes
  • Dolços tradicionals
  • Galetes
  • Gelats i Sorbets
  • Melmelades i Confitures
  • Pans
  • Pans dolços i brioxeria
  • Pastissos
  • Peix i Marisc
  • Pizzes i coques
  • Postres
  • Propostes dolces per Nadal
  • Propostes Nadal
  • Sopes i Cremes
  • Verdures i Hortalisses
  • Xocolata
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.