Index de receptes de la cuina de l'Eri

Pàgines

  • Pàgina d'inici

Peix i Marisc

Milfulls de poma àcida amb bacallà Bacallà amb pa de coco i emulsió d'avellanes i alls  Pastís fred de porros i gambes a la mussolina de llima  Rap en crosta d'ametlles i salsa de torró de Xixona  Suquet de gambes, calamar i rovellons Sardines marinades amb cítrics i melmelada de tomàquet Can BechTàrtar d’escamarlans, poma àcida i alvocat Molls amb cuscús a l'anís estrellat amb poma i xutnei de mango Can Bech - See more at: http://lacuinadeleri.blogspot.com.es/#sthash.RhWASEuA.dpuf
Publicat per La cuina de l'Eri a 7:05
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: Peix i Marisc
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Etiquetes

  • Amanides
  • Aperitius i Entrants
  • Arrossos-Pasta i Llegums
  • Carns i aus
  • Cupcakes i madalenes
  • Dolços tradicionals
  • Galetes
  • Gelats i Sorbets
  • Melmelades i Confitures
  • Pans
  • Pans dolços i brioxeria
  • Pastissos
  • Peix i Marisc
  • Pizzes i coques
  • Postres
  • Propostes dolces per Nadal
  • Propostes Nadal
  • Sopes i Cremes
  • Verdures i Hortalisses
  • Xocolata
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.