Index de receptes de la cuina de l'Eri

Pàgines

  • Pàgina d'inici

Postres

Sandwich gelat de galeta, crema de mandarina i xocolataCroquetes de xocolata
Trufes de xocolata i maracuià Financers de gerds i cardamom Tres sabors Tres Textures per Terecetario Postres refrescants de llima i maria lluïsa
Crema de mató amb granissat d’alfàbrega a la mel Mousse de mascarpone amb llimona i fruits vermells Mousse de violetes Mousse de xocolata blanca i crema de fruita de la passió
Assortiment de Mousses Gotet de crema d’espígol i mousse de formatgeMousse de préssec, pinya i iogurt Mini mousse de llima amb gelatina de "Karkadé"Macarons Brownie amb galetes saladesCaprici Rose de Raims Cakes pops de xocolata blanca i maduixaFlam de remolatxa i llet condensada Mini cakes de moniato i cardamomCrema de llet d'arròs i xocolata, amb maduixes i granissat de pesto de menta  Triangles de cafè i gelea de cacauCrema gelada de síndria i iogurtDelícies de Nocilla d'ametlles i galeta
Publicat per La cuina de l'Eri a 7:05
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: Postres
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Etiquetes

  • Amanides
  • Aperitius i Entrants
  • Arrossos-Pasta i Llegums
  • Carns i aus
  • Cupcakes i madalenes
  • Dolços tradicionals
  • Galetes
  • Gelats i Sorbets
  • Melmelades i Confitures
  • Pans
  • Pans dolços i brioxeria
  • Pastissos
  • Peix i Marisc
  • Pizzes i coques
  • Postres
  • Propostes dolces per Nadal
  • Propostes Nadal
  • Sopes i Cremes
  • Verdures i Hortalisses
  • Xocolata
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.