Index de receptes de la cuina de l'Eri

Pàgines

  • Pàgina d'inici

Propostes Nadal

Cornes de porc caramel•litzadesAperitiu de coliflor amb allioli ensucrat i cruixent de cansalada Pastís fred de porros i gambes a la mussolina de llima Royal de carxofa amb ostra gelatinada Sopa Bloddy Mary
Bacallà amb pa de coco i emulsió d'avellanes i alls  Crema de torró de foie amb toffee de fruita de la passió Cullera amb ou de guatlla, foie i ceba caramel•litzada  Mil fulls de foie amb codony, pa de figues i reducció de vi Aperitiu de salmó amb cansalada ibèrica i regalèssia  Bombó de gorgonzola i melmelada de moresRap en crosta d'ametlles i salsa de torró de Xixona Un plat per Nadal: Suquet de gambes, calamar i rovellons
Publicat per La cuina de l'Eri a 7:06
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: Propostes Nadal
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Etiquetes

  • Amanides
  • Aperitius i Entrants
  • Arrossos-Pasta i Llegums
  • Carns i aus
  • Cupcakes i madalenes
  • Dolços tradicionals
  • Galetes
  • Gelats i Sorbets
  • Melmelades i Confitures
  • Pans
  • Pans dolços i brioxeria
  • Pastissos
  • Peix i Marisc
  • Pizzes i coques
  • Postres
  • Propostes dolces per Nadal
  • Propostes Nadal
  • Sopes i Cremes
  • Verdures i Hortalisses
  • Xocolata
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.